16 November 2012

congrats | kecuakan | salam Maal Hijrah

assalamualaikum hai :)

last update 6th October.hmm..hmm..okay.HAHA



 sebulan lebih yang lepas.cuti sem dah start lama,tapi diri sendiri yang malas nak mengupdate blog kesayangan (?) plus sekarang guna berukband bukan wifi u_____________u kelebihan wifi ialah dia tiada limit macam berukband *unless kau anda tak bayar bil* K dah.cukup untuk mempromote wifi.


hari ni dah 2 Muharram 1434.tapi tak kira.nak wish jugak.



sumpah rase kejap gila.bukan baru je ke Muharram 1433 ? u_u tak lama lagi tahun baru 2013.
although saya dah lama cuti,plan #ChammakChallo untuk pergi Seratas terchenta masih lagi terbengkalai.hmm..hmm..K.abaikan tu.

kalau cuti memang bosan kan ? unless lah kalau ada kawan-2 ke kat sini.ouhh.lupa nak bagitahu.dah pindah rumah.kalau nak datang,meh amik alamat.HAHA.

dah lama tak menulis macam ni lah jadi.blurr gegila.macam mana nak create post yang word dia berkaitan.macam fluently je masa type tu.macam blog Paa bestfriend Mimie . entah lah.maybe saya memang tak ditakdirkan untuk jadi blogger.mungkin.ni lah padah bila orang ada blog,dia pun nak ada blog jugak *sigh*


K.straight to the point je lah senang kan.


kenal ke ni sape wehh ? 

ni lah bestffriend saya dari darjah 1 (: nak wish congrats kat Noor Shazwani Bt Mohd Hazizi sebab dapat masuk UiTM Pulau Pinang untuk intake Disember.sumpah aku happy untuk kau wehh.belajar elok-2.24th november ni dia dah pegi sana.hmmm....bila lah nak jumpa kan ? sumpah Dia dah susun elok-elok cerita kau wehh (': asalkan kita as manusia ni tak putus asa.kan ? take careeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee



K.segala uitm,utp,uthm,uia dah keluar result final exam.saya tak dapat lagi result final exam sebab saya start lambat dari orang laen.cuak,takut tahu ? rase macam tunggu result spm dah.dah lah ade beberapa(?)  paper tu saya pergi check jawapan lepas jawab *sigh* lepas tu kena marah sebab check jawapan u_u ini sangat menakutkan..................boleh kata tiap-2 hari check website Kipsas sebab nak tahu bila keluar result u_u Bahasa Arab sangat menakutkan,lepas jawab tu pergi check jawapan kat bilik .__________. padan muka kau aten.niat sebelum balek rumah,kekonon nak study arab yang masih terumbang ambing bab nahu.dah 2 kali balek Kuantan pun buku arab tertinggal lagi.beli buku latihan arab,tak sama macam buku yang belajar dengan ustaz & ustazah u_u haihhh. 



semester 2,be nice,please ? 



last but not least ;






till meet in next update.insyaAllah.assalamualaikum (':