24 February 2013

i'm fine.


Oh hai.assalamualaikum.lama dah tak menulis kat sini.awkward .___. Haha.takpe.
boleh go on lagi  KOT.
Hmm hmm tiba-tiba dapat inspiration nak update blog bersawang ni selepas sekian lama,lepas kena sengat lebah semalam.lebah tu sengat hidayah kat saya suruh update blog kot.HAHA.
K.Fathin mengarut.enough  -,-"


Hmm hmm rasanya saya pernah cakap pasal benda ni,just nak highlight sekali lagi…hmm hmm lately ni rasa macam tak dihargai.sangat.sebab hari tu adalah mengadu kat kawan-2 sume,then hmm semua tak reply.kenapa ? saya buat korang annoying ke ? saya buat korang rimas ke ? let me know. Saya okay.insya-Allah :') just beritahu,boleh awak,awak dan awak ? takpe.kalau korang tak perlukan saya langsung dalam hidup korang.let me know.saya boleh undur diri.saya ada ibu,abah,family mak lagi.saya okay.saya boleh hidup lagi :') saya ada Dia jugak dengan saya :) just let me know kalau taknak saya muncul dalam hidup korang dah.PLEASE.pretty please.like seriously.


I’m strong enough.trust me.
I’m fine.like seriously.



When the time has comes,I will go.far away.sabar ye ? lama-lama nanti saya hilang bebetul dari hidup korang.tunggu je lah. I don’t know when,but the time will come.bagi saya bersedia dulu lah.insya-Allah kalau sempat,kann ? :') saya tak nak mention siapa,tapi saya harap awak,awak dan awak tak rasa ape-ape pun kalau saya jauh dengan korang.i guess memang korang takkan rase pape pun kan ? hihi
Take care.
Doakan saya.tau tau tau.kalau teringat :')



I am losing them who did all of this to me.sebelum ni :’)
Saya okay.
Semyum.air mata mengalir perlahan.




Assalamualaikum